Jump to content

Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

Photo loading...


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Texas Deere and Horse ONLINE  

Texas Deere and Horse

    RED Wild Hogs, Horses & Deeres

  • Staff Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 1435
  • 14,725 Thanks
  • 15,469 posts
  • Location: East of San Antonio Texas

Posted October 05, 2011 - 09:29 AM

In the past few days, FireFox and Chrome on 2 different machines will not give me the sites picture loader to upload pictures. Even in the advanced posting mode, it only shows me a URL upload box. I can upload pictures using IE8, but am trying not to use that browser.

#2 mjodrey OFFLINE  

mjodrey

    Accumulator

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 92
  • 2,354 Thanks
  • 13,481 posts
  • Location: Upper Granville, Nova Scotia, Canada

Posted October 05, 2011 - 09:49 AM

I wish I could help you Brian,but when it comes to computers,I could be a little brighter.

#3 Texas Deere and Horse ONLINE  

Texas Deere and Horse

    RED Wild Hogs, Horses & Deeres

  • Staff Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 1435
  • 14,725 Thanks
  • 15,469 posts
  • Location: East of San Antonio Texas

Posted October 05, 2011 - 10:00 AM

Maynard, That goes for me too..LOL

#4 HDWildBill OFFLINE  

HDWildBill

    Freedom is not Free. Thank those in uniform for your freedom.

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 6354
  • 8,972 Thanks
  • 8,664 posts
  • Location: Ga

Posted October 05, 2011 - 05:06 PM

Using Chrome if you are on the page to upload and you right click and tell it to reload the page what happens? Chrome will do that to me sometime and this fixes it but I'm not using Windows either.




Top