Jump to content

Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

646 coming back to life


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Casinojim OFFLINE  

Casinojim
  • Senior Member
  • Member No: 85160
  • 164 Thanks
  • 196 posts
  • Location: oregon coast

Posted February 14, 2018 - 10:07 PM

Did some rewiring. And has spark. Different fuel pump .and coil not were it should be on motor.. pictures of that tomorrow
  • olcowhand, hamman, KennyP and 2 others have said thanks

#2 Casinojim OFFLINE  

Casinojim
  • Senior Member
  • Member No: 85160
  • 164 Thanks
  • 196 posts
  • Location: oregon coast

Posted February 17, 2018 - 02:38 AM

Running now. No smoke I robbed my camping pots for a air cleaner still have the briggs pump on , and need front axle pin but and a few other things but it's running

Attached Thumbnails

  • 0216181516a.jpg
  • 0216181517a.jpg
  • 0216181518.jpg
  • 0216181517.jpg
  • 0216181516.jpg

Edited by Casinojim, February 17, 2018 - 02:41 AM.

  • olcowhand, mac102004, Cat385B and 1 other said thanks

#3 gopher OFFLINE  

gopher
  • Senior Member
  • Member No: 2755
  • 768 Thanks
  • 760 posts

Posted February 17, 2018 - 06:46 PM

I hope you change the hoses before putting to much working pressure on them. They carry more than enough pressure to do bodily harm being that close to you. So be careful .looks like outer sheathing gone if so inner not to far behind.  


  • Mark 149 J. said thank you

#4 Casinojim OFFLINE  

Casinojim
  • Senior Member
  • Member No: 85160
  • 164 Thanks
  • 196 posts
  • Location: oregon coast

Posted February 18, 2018 - 12:09 AM

Bucket works fine rear lift too just drained rear end it had water in it 4 bolt off the cover were missing as I said work in progress but it sure made me HOT D-- seeing it do what it did so far thanks everyone for the help




Top