Jump to content

Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

Tell Me Again, . . .


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 LilysDad ONLINE  

LilysDad

    Millennium Falcon

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 10443
  • 12,073 Thanks
  • 9,105 posts
  • Location: N. Illinois, DeKalb County

Posted August 30, 2017 - 08:05 AM

I'm forgetting. How do I link a copied IP to a word or image? It's been a long time since I've done that.



#2 KennyP ONLINE  

KennyP

    FORDoholic

  • Super Moderator
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 2253
  • 34,773 Thanks
  • 43,806 posts
  • Location: Collinsville, Oklahoma

Posted August 30, 2017 - 08:09 AM

Go to the page and right click/copy the address. In you post, right below the font size is a symbol (hover the mouse over it and it will say link). Left click it and a popup will show allowing you to right click and paste the url.


  • DougT, boyscout862, LilysDad and 2 others have said thanks

#3 LilysDad ONLINE  

LilysDad

    Millennium Falcon

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 10443
  • 12,073 Thanks
  • 9,105 posts
  • Location: N. Illinois, DeKalb County

Posted August 30, 2017 - 01:49 PM

I tried it and it's not doing what I want. Kenny, in your signature, you have a web site linked to the word this​. Is that what you are showing me to do? When I open the link, it gives me one choice to link to an anchor in the text and says I don't have an anchor.


Edited by LilysDad, August 30, 2017 - 01:50 PM.

  • KennyP said thank you

#4 KennyP ONLINE  

KennyP

    FORDoholic

  • Super Moderator
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 2253
  • 34,773 Thanks
  • 43,806 posts
  • Location: Collinsville, Oklahoma

Posted August 30, 2017 - 02:21 PM

I tried it and it's not doing what I want. Kenny, in your signature, you have a web site linked to the word this​. Is that what you are showing me to do? When I open the link, it gives me one choice to link to an anchor in the text and says I don't have an anchor.

Then I haven't a clue what your browser is trying to do. The link in my signature goes to the video for uploading pics!



#5 LilysDad ONLINE  

LilysDad

    Millennium Falcon

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 10443
  • 12,073 Thanks
  • 9,105 posts
  • Location: N. Illinois, DeKalb County

Posted August 31, 2017 - 06:29 PM

I just learned that what I was trying to do involved highlighting a word and then hitting the chain symbol, which brings up the URL. Highlighting made all the difference. Thanks to everyone who helped.






Top