Jump to content

Nominations for Tractor of the Month
Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

help please


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 jimmy G ONLINE  

jimmy G
  • Senior Member
  • Member No: 78021
  • 304 Thanks
  • 236 posts
  • Location: northern Michigan

Posted September 06, 2016 - 12:38 PM

I think I might have hid my escanaba tractor show post (I've done it before) my reply's are not showing up

#2 DougT ONLINE  

DougT

    Dog Approved

  • Super Moderator
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 584
  • 5,716 Thanks
  • 4,274 posts
  • Location: north central Ohio

Posted September 06, 2016 - 01:33 PM

It doesn't appear to be hid on this end. Here is a link to it.  http://gardentractor...aba#entry710568  Maybe you need to refresh your browser??



#3 jimmy G ONLINE  

jimmy G
  • Senior Member
  • Member No: 78021
  • 304 Thanks
  • 236 posts
  • Location: northern Michigan

Posted September 06, 2016 - 02:42 PM

It doesn't appear to be hid on this end. Here is a link to it. http://gardentractor...aba#entry710568 Maybe you need to refresh your browser??

I see my replys in off topic but not on new content, my moderating tool's button is right on top of my reply button and go's straight to hid and was the problem before, I have to switch back and forth from mobile to full version and thinking I've messed up (it's all ways me) thanks for your help Doug it is greatly appreciated

#4 jimmy G ONLINE  

jimmy G
  • Senior Member
  • Member No: 78021
  • 304 Thanks
  • 236 posts
  • Location: northern Michigan

Posted September 06, 2016 - 02:57 PM

It doesn't appear to be hid on this end. Here is a link to it. http://gardentractor...aba#entry710568 Maybe you need to refresh your browser??

all good, I've got to pay more attention to my buttons I think, or was it remembering? Thanks again Doug

#5 DougT ONLINE  

DougT

    Dog Approved

  • Super Moderator
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 584
  • 5,716 Thanks
  • 4,274 posts
  • Location: north central Ohio

Posted September 06, 2016 - 02:57 PM

LMiller's post showed up in new content on my end but I don't use mobile. There are options for sorting new content on the left side of the page on my PC. Something didn't get switched there on your end did it?






Top