Jump to content

Nominations for Tractor of the Month
Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

Bug is still around


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#16 DougT ONLINE  

DougT

    Dog Approved

  • Super Moderator
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 584
  • 5,715 Thanks
  • 4,274 posts
  • Location: north central Ohio

Posted August 09, 2016 - 09:51 AM

This time it was in response to admin, as can be seen in the attached. 

 attachicon.gifGT bug.JPG

 

 

All you were doing is responding to this thread and you got that? That's a new message. 

 

I get that error message occasionally when trying to thank someone. It still shows me as having thanked them though.


  • MH81, HDWildBill and Austin have said thanks

#17 Austin OFFLINE  

Austin
  • Admin
  • Staff
  • Member No: 78762
  • 498 Thanks
  • 408 posts
  • Location: Austin Texas

Posted August 10, 2016 - 08:22 AM

I'm testing. Thanks for the info. 



#18 shorty ONLINE  

shorty

    Member

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Member No: 6172
  • 3,509 Thanks
  • 3,908 posts
  • Location: Lancaster County Pa

Posted August 10, 2016 - 08:48 AM

I get those error messages occasionally. Usually it is when my internet provider is running slow over peak times.
  • Sawdust said thank you

#19 Sawdust OFFLINE  

Sawdust
  • Senior Member
  • Member No: 36549
  • 4,521 Thanks
  • 2,829 posts
  • Location: Butler, Kentucky

Posted August 10, 2016 - 11:29 AM

Like Shorty I get the same sometimes at the end of my Internet billing cycle because it runs slower.
  • shorty said thank you




Top