Jump to content

Nominations for Tractor of the Month
Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

Bug is still around


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 Phluphy OFFLINE  

Phluphy
  • Senior Member
  • Member No: 70148
  • 308 Thanks
  • 401 posts
  • Location: Central Gulf Coast Florida

Posted August 06, 2016 - 07:16 PM

Been off all day, came on to check messages and.....

GT snip2.JPG


  • Bolens 1000, MH81 and Texas Deere and Horse have said thanks

#2 Texas Deere and Horse OFFLINE  

Texas Deere and Horse

    RED Wild Hogs, Horses & Deeres

  • Staff Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 1435
  • 14,464 Thanks
  • 15,392 posts
  • Location: East of San Antonio Texas

Posted August 06, 2016 - 08:10 PM

Can you tell me what system you are using on your computer and what browser your using?

 

Are you using a Bookmark to get to the site? If so, please get logged in to the Home page or Main forum page and reset your Bookmark. Sometimes our Browsers will mess up the Bookmarked link and not let you log in correctly.


  • boyscout862 and Phluphy have said thanks

#3 Austin OFFLINE  

Austin
  • Admin
  • Staff
  • Member No: 78762
  • 502 Thanks
  • 409 posts
  • Location: Austin Texas

Posted August 06, 2016 - 08:29 PM

I also need to know what you're accessing when you get that message. 

 

Thanks for the hand TD&H!


  • olcowhand, Texas Deere and Horse and Phluphy have said thanks

#4 HDWildBill ONLINE  

HDWildBill

    Freedom is not Free. Thank those in uniform for your freedom.

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 6354
  • 8,699 Thanks
  • 8,555 posts
  • Location: Ga

Posted August 06, 2016 - 08:35 PM

When reporting issues please keep all your issues together in the original thread so we can possibly see a pattern.  We also need to know what OS and version you are running, the browser you are using plus any extensions or plug-ins you are using.  Also a description of what you were doing before the issue and any after effects would be helpful.

 

To date no one else has reported the same issue(s) that you have which would leads me to believe the issue could possibly with your system. 



#5 Phluphy OFFLINE  

Phluphy
  • Senior Member
  • Member No: 70148
  • 308 Thanks
  • 401 posts
  • Location: Central Gulf Coast Florida

Posted August 06, 2016 - 11:05 PM

Can you tell me what system you are using on your computer and what browser your using?

 

Are you using a Bookmark to get to the site? If so, please get logged in to the Home page or Main forum page and reset your Bookmark. Sometimes our Browsers will mess up the Bookmarked link and not let you log in correctly.

w7 Ultimate, chrome. Yes on the bookmark.



#6 Phluphy OFFLINE  

Phluphy
  • Senior Member
  • Member No: 70148
  • 308 Thanks
  • 401 posts
  • Location: Central Gulf Coast Florida

Posted August 06, 2016 - 11:12 PM

I also need to know what you're accessing when you get that message. 

 

Thanks for the hand TD&H!

This time it was in response to admin, as can be seen in the attached. 

 GT bug.JPG


  • KennyP said thank you

#7 Austin OFFLINE  

Austin
  • Admin
  • Staff
  • Member No: 78762
  • 502 Thanks
  • 409 posts
  • Location: Austin Texas

Posted August 07, 2016 - 07:20 AM

All you were doing is responding to this thread and you got that? That's a new message. 


  • Phluphy said thank you

#8 Phluphy OFFLINE  

Phluphy
  • Senior Member
  • Member No: 70148
  • 308 Thanks
  • 401 posts
  • Location: Central Gulf Coast Florida

Posted August 07, 2016 - 09:26 AM

All you were doing is responding to this thread and you got that? That's a new message. 

I believe the correct answer to your question is: yes.



#9 HDWildBill ONLINE  

HDWildBill

    Freedom is not Free. Thank those in uniform for your freedom.

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 6354
  • 8,699 Thanks
  • 8,555 posts
  • Location: Ga

Posted August 07, 2016 - 09:49 AM

This time it was in response to admin, as can be seen in the attached. 

 attachicon.gifGT bug.JPG

 

Try clearing the browser cache. That usually helps with this error.    


  • gopher said thank you

#10 HDWildBill ONLINE  

HDWildBill

    Freedom is not Free. Thank those in uniform for your freedom.

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 6354
  • 8,699 Thanks
  • 8,555 posts
  • Location: Ga

Posted August 07, 2016 - 10:02 AM

w7 Ultimate, chrome. Yes on the bookmark.

 

What version of Chrome?


  • MH81 said thank you

#11 HDWildBill ONLINE  

HDWildBill

    Freedom is not Free. Thank those in uniform for your freedom.

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 6354
  • 8,699 Thanks
  • 8,555 posts
  • Location: Ga

Posted August 07, 2016 - 01:06 PM

Phluphy: could you please post the URL that is currently in your bookmark for GTT?  Johndeerelfman has discovered that his problem was his bookmark but he deleted his so if we can examine how yours is formatted then we might be able to determine the appropriate course of action.


  • MH81 said thank you

#12 Phluphy OFFLINE  

Phluphy
  • Senior Member
  • Member No: 70148
  • 308 Thanks
  • 401 posts
  • Location: Central Gulf Coast Florida

Posted August 08, 2016 - 10:48 AM

Phluphy: could you please post the URL that is currently in your bookmark for GTT?  Johndeerelfman has discovered that his problem was his bookmark but he deleted his so if we can examine how yours is formatted then we might be able to determine the appropriate course of action.

The bookmark associated with the problem when it was first noticed has been removed and replaced with another per post #2 on this thread. It appears to have made no difference, other than: now I can no longer rearrange bookmarks. Where before it was the normal click, grab, move it up the list...now it immediately opens the associated site and I cannot grab it. Requested URL: http://gardentractor...s-still-around/



#13 HDWildBill ONLINE  

HDWildBill

    Freedom is not Free. Thank those in uniform for your freedom.

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 6354
  • 8,699 Thanks
  • 8,555 posts
  • Location: Ga

Posted August 08, 2016 - 01:08 PM

The bookmark associated with the problem when it was first noticed has been removed and replaced with another per post #2 on this thread. It appears to have made no difference, other than: now I can no longer rearrange bookmarks. Where before it was the normal click, grab, move it up the list...now it immediately opens the associated site and I cannot grab it. Requested URL: http://gardentractor...s-still-around/

 

One issue I see is that the bookmark is linked to a specific thread, which if that thread should become inactive for some reason could mess things up.  I would suggest you shorten the URL to just Http://gardentractortalk.com/forums


  • Texas Deere and Horse and Phluphy have said thanks

#14 Phluphy OFFLINE  

Phluphy
  • Senior Member
  • Member No: 70148
  • 308 Thanks
  • 401 posts
  • Location: Central Gulf Coast Florida

Posted August 08, 2016 - 05:25 PM

One issue I see is that the bookmark is linked to a specific thread, which if that thread should become inactive for some reason could mess things up.  I would suggest you shorten the URL to just Http://gardentractortalk.com/forums

Will give it a shot. The other way, your suggestion, was the way it was before. 



#15 HDWildBill ONLINE  

HDWildBill

    Freedom is not Free. Thank those in uniform for your freedom.

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 6354
  • 8,699 Thanks
  • 8,555 posts
  • Location: Ga

Posted August 08, 2016 - 07:21 PM

The Techies behind the scene have been notified and may have some suggestions.






Top