Jump to content

Nominations for Tractor of the Month
Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

Site issues? Notifications not notifying?


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Bmerf ONLINE  

Bmerf

    Patina Farmer / Rust Collector

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 9846
  • 1,708 Thanks
  • 1,445 posts
  • Location: benton harbor, mi

Posted January 10, 2016 - 10:29 AM

As the topic says: Notifications not notifying?

 

Woke up this morning and find that I am not receiving any notifications to the topics I follow. Inbox of my email is empty. Look on the site under new content and several of my followed topics have new posts. Checked junk mail folder; nothing.

 

What gives? Did I do something on my end (haven't changed any settings) or is the site experiencing problems?

 

How do I get my GT fix? If its on my end, where do I look?

 

Thanks in advance,

 

Brian


  • KennyP, HDWildBill, chieffan and 1 other said thanks

#2 HDWildBill OFFLINE  

HDWildBill

    Freedom is not Free. Thank those in uniform for your freedom.

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 6354
  • 8,700 Thanks
  • 8,555 posts
  • Location: Ga

Posted January 10, 2016 - 10:42 AM

Brian, thanks for letting us know.  We will look into it and see what is going on. 


  • chieffan said thank you

#3 LilysDad ONLINE  

LilysDad

    Cat Lover

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 10443
  • 9,618 Thanks
  • 7,662 posts
  • Location: N. Illinois, DeKalb County

Posted January 10, 2016 - 11:28 AM

Did you pay the bonus fee on your subscription? The one for priority mail?
  • Bmerf and chieffan have said thanks

#4 Bmerf ONLINE  

Bmerf

    Patina Farmer / Rust Collector

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 9846
  • 1,708 Thanks
  • 1,445 posts
  • Location: benton harbor, mi

Posted January 10, 2016 - 11:34 AM

Did you pay the bonus fee on your subscription? The one for priority mail?

 

I thought that it was a free upgrade. I may need to reread the fine print.


  • chieffan said thank you

#5 chieffan OFFLINE  

chieffan
  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 62695
  • 6,147 Thanks
  • 4,491 posts
  • Location: SW Iowa

Posted January 10, 2016 - 12:44 PM

I got all of mine.  Sounds like an email problem some place, possibly with the ISP.


  • HDWildBill said thank you

#6 Bmerf ONLINE  

Bmerf

    Patina Farmer / Rust Collector

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 9846
  • 1,708 Thanks
  • 1,445 posts
  • Location: benton harbor, mi

Posted January 10, 2016 - 09:34 PM

Working now. Thanks guys.



#7 MH81 ONLINE  

MH81

    Proud to be Deplorable

  • Staff Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 802
  • 27,269 Thanks
  • 28,607 posts
  • Location: N. W. PA

Posted January 11, 2016 - 03:52 AM

Did you find any reason for it?

#8 Bmerf ONLINE  

Bmerf

    Patina Farmer / Rust Collector

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 9846
  • 1,708 Thanks
  • 1,445 posts
  • Location: benton harbor, mi

Posted January 11, 2016 - 09:49 AM

Did you find any reason for it?

No. And again it is not working.

Received a handful of notifications yesterday; thought the problem had went away. This morning nothing.

Checked my email. http://gardentractortalk.com/forums/ is in my allow senders list. Nothing on my end seems to have changed. Tried to contact Microsoft help and "page doesn't exist"? WTF?

 

I guess I will just have to keep checking the "new content" button. That is usually a long list.

 

Has the new guy in charge changed things already? Site update? Maybe a button has been reset? Site supporter ran out?

A subtle way to tell me I'm not wanted? My computer hates me?

 

I am at a loss. I don't know what to, or where to, even look.



#9 KennyP ONLINE  

KennyP

    FORDoholic

  • Super Moderator
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 2253
  • 28,414 Thanks
  • 39,663 posts
  • Location: Collinsville, Oklahoma

Posted January 11, 2016 - 10:53 AM

I have been noticing a lot of double posts/threads lately also. Plus it sometimes takes a while for a post to show. I think it is all connected some how. Haven't heard of any changes yet.

 

I just hit post for this reply and it blinked like it would post. But it didn't. Had to refresh the page to see it had posted. Something is definitely not right!


Edited by KennyP, January 11, 2016 - 10:55 AM.
Site issue

  • Bmerf said thank you

#10 Bmerf ONLINE  

Bmerf

    Patina Farmer / Rust Collector

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 9846
  • 1,708 Thanks
  • 1,445 posts
  • Location: benton harbor, mi

Posted January 11, 2016 - 10:57 AM

I just changed my settings to include notifications in the list at the top of page. Not the best, but it is keeping me informed.


  • KennyP said thank you

#11 Austin OFFLINE  

Austin
  • Admin
  • Staff
  • Member No: 78762
  • 502 Thanks
  • 409 posts
  • Location: Austin Texas

Posted January 11, 2016 - 11:14 AM

We're taking a look at notifications. 


  • olcowhand, KennyP and Bmerf have said thanks

#12 Bmerf ONLINE  

Bmerf

    Patina Farmer / Rust Collector

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 9846
  • 1,708 Thanks
  • 1,445 posts
  • Location: benton harbor, mi

Posted January 11, 2016 - 08:52 PM

Seems to be working now, We'll see what the morning brings.

Thanks Austin


  • KennyP said thank you




Top