Jump to content

Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

links Directory


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 holdenboy1960 OFFLINE  

holdenboy1960
  • Senior Member
  • Member No: 62113
  • 1,747 Thanks
  • 939 posts
  • Location: Queensland , Australia

Posted October 16, 2015 - 11:41 PM

i was searching around in the sections and come across search links directory but when i tried to open the links section it would not let me 

 

this is what it said 

(You do not have permission to search Links Directory)I am curious  how come?

 

 

 

is this for Admin only or what ??


  • NUTNDUN said thank you

#2 jd.rasentrac OFFLINE  

jd.rasentrac

    Admirer of DEERE enjoyneering and design!

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 10327
  • 4,640 Thanks
  • 4,155 posts
  • Location: Niedervorschütz, Hessen, Deutschland

Posted October 17, 2015 - 05:50 AM

Try again later - sometimes I've no permission to do this, next time I've no permission to do that...


  • Alc and holdenboy1960 have said thanks

#3 MH81 ONLINE  

MH81

    Proud to be Deplorable

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 802
  • 29,899 Thanks
  • 29,726 posts
  • Location: N. W. PA

Posted October 17, 2015 - 07:37 AM

If you're logged in, you should have access I believe.
We will look into it and let you know.
  • NUTNDUN and holdenboy1960 have said thanks

#4 NUTNDUN OFFLINE  

NUTNDUN

    Lost in Cyber Space

  • Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 3
  • 10,299 Thanks
  • 15,618 posts
  • Location: Pennsylvania

Posted October 17, 2015 - 04:03 PM

It's not an admin thing. Reasoning why would be because I didn't realize there was a setting to turn on or off searching the links section of the site. All should be good now.


  • MH81, Alc, Bruce Dorsi and 1 other said thanks

#5 holdenboy1960 OFFLINE  

holdenboy1960
  • Senior Member
  • Member No: 62113
  • 1,747 Thanks
  • 939 posts
  • Location: Queensland , Australia

Posted October 23, 2015 - 10:30 PM

ty all for the replies , it now works now must have had a murmur or something lol






Top