Jump to content

Nominations for Tractor of the Month
Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

Craftsman 917.28990


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jhn9840 OFFLINE  

jhn9840

    Member

  • Senior Member
  • Member No: 10
  • 126 Thanks
  • 184 posts
  • Location: Northern Panhandle of WV

Posted April 23, 2015 - 09:24 AM

Went out to mow the yard for the first time at the begining of last week. Every time I went into reverse the drive belt popped of the hydro pully. Figured since it was the original belt to the tractor I replaced it with an oem belt #130969. Back out to cut again the day before yesterday and the same thing happened again. Plowed snow with it less then a month ago no issues. Looked it over real close yesterday and the new belt is routed correctly and thru all the keepers. Any suggestions are gladly welcomed.

jhn9840
John


  • tinbender7 said thank you

#2 boyscout862 OFFLINE  

boyscout862
  • Senior Member
  • Member No: 8923
  • 9,746 Thanks
  • 7,517 posts
  • Location: N.E. Connecticut

Posted April 23, 2015 - 10:10 AM

Is the idler properly tensioned? Is the shift linkage working correctly. Good Luck, Rick


  • jhn9840 said thank you

#3 jhn9840 OFFLINE  

jhn9840

    Member

  • Senior Member
  • Member No: 10
  • 126 Thanks
  • 184 posts
  • Location: Northern Panhandle of WV

Posted April 23, 2015 - 04:54 PM

Thanks Rick. Gives me a place to start looking when I get back to it this weekend.

jhn9840
John
  • boyscout862 said thank you




Top