Jump to content

Nominations for Tractor of the Month
Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

Site Issues


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 gunstuff1000 OFFLINE  

gunstuff1000
  • Senior Member
  • Member No: 40822
  • 926 Thanks
  • 556 posts
  • Location: Ossian, Indiana

Posted September 28, 2014 - 10:23 PM

anyone else having issues with the site when using a smart phone? Every time I go to reply it gives me a error message then turns around an posts the reply multiple times? Any reason why this is happening?

#2 Texas Deere and Horse OFFLINE  

Texas Deere and Horse

    RED Wild Hogs, Horses & Deeres

  • Staff Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 1435
  • 14,464 Thanks
  • 15,392 posts
  • Location: East of San Antonio Texas

Posted September 28, 2014 - 10:26 PM

It maybe you connection with your phone, I fixed the one triple post I found. Try waiting after you post to see if it went thru.


  • gunstuff1000 said thank you

#3 gunstuff1000 OFFLINE  

gunstuff1000
  • Senior Member
  • Member No: 40822
  • 926 Thanks
  • 556 posts
  • Location: Ossian, Indiana

Posted September 28, 2014 - 10:39 PM

I will try that I can't post pictures either it just keeps saying it's loading but nothing happens Probably the new ios8 software It has my phone doing all sorts of crazy stuff

#4 NUTNDUN OFFLINE  

NUTNDUN

    Lost in Cyber Space

  • Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 3
  • 10,266 Thanks
  • 15,618 posts
  • Location: Pennsylvania

Posted September 29, 2014 - 04:13 AM

I will try that I can't post pictures either it just keeps saying it's loading but nothing happens Probably the new ios8 software It has my phone doing all sorts of crazy stuff

 

Is it using the phone's browser or using tapatalk?

 

I let my work iphone update to IOS8 and it is a 4s. I think it might have been a bad mistake. Thing was slow to begin with and now it is even worse. 


  • gunstuff1000 said thank you

#5 gunstuff1000 OFFLINE  

gunstuff1000
  • Senior Member
  • Member No: 40822
  • 926 Thanks
  • 556 posts
  • Location: Ossian, Indiana

Posted September 29, 2014 - 05:57 AM

Using the phones browser. Same thing worse mistake




Top