Jump to content

Nominations for Tractor of the Month
Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

Hot Running Ht20


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#16 fogler12538 OFFLINE  

fogler12538
  • Senior Member
  • Member No: 59557
  • 254 Thanks
  • 158 posts
  • Location: Orrington Maine

Posted September 16, 2014 - 03:56 PM

Got it running good jumped on it to test drive it and it wouldnt move ahead or backward, also the the lift arm wasn't working. Change the fluid and filter in rear end? I drove it yesterday around the yard and it seemed to go well.

#17 Bolens 1000 ONLINE  

Bolens 1000

    DR. Bolens

  • Staff Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 7
  • 12,680 Thanks
  • 17,201 posts
  • Location: Western NY

Posted September 16, 2014 - 04:49 PM

Thanks Brian. My other question to anyone who can answer is. What is the right way to fine tune the idle adjustment screw (the short one). It didn't seem to have any effect when I turned it in or out. Thanks Jim

 

Its funny, every engine is different, some take alot of adjustments past factory settings and others are right on the initial specs.

Glad to hear you got it running.


  • fogler12538 said thank you

#18 Rock farmer ONLINE  

Rock farmer
  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Member No: 10759
  • 1,119 Thanks
  • 1,177 posts
  • Location: York Maine

Posted September 16, 2014 - 06:40 PM

Got it running good jumped on it to test drive it and it wouldnt move ahead or backward, also the the lift arm wasn't working. Change the fluid and filter in rear end? I drove it yesterday around the yard and it seemed to go well.


Do you have any hydro leaks?
I'd check fluid level first. If that's OK, then check the drive shaft for a broken key. Front or rear.

Joe
  • fogler12538 said thank you

#19 fogler12538 OFFLINE  

fogler12538
  • Senior Member
  • Member No: 59557
  • 254 Thanks
  • 158 posts
  • Location: Orrington Maine

Posted September 19, 2014 - 07:50 PM

Got the HT20 moving again, the filter was plugged but now it's running terrible again. On well I'll get it sooner or later
  • Bolens 1000 said thank you




Top