Jump to content

Nominations for Tractor of the Month
Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

Fonts And Items Don't Work For Me?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 glgrumpy OFFLINE  

glgrumpy

    Getting Out!

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Member No: 8360
  • 6,661 Thanks
  • 6,475 posts
  • Location: Huntington, IN 46750 North East in State

Posted April 15, 2013 - 12:38 PM

Wondered if I've been banned from using the Fonts and Sizes and stuff above the message windows? Seems like it highlights for about 2 seconds, then goes all light/dull and nothing works. Doesn't matter if making new posting or adding one to anyone, including myself. Is there something in my puter settings that is doing that, like a pop-up blocker maybe or just what?

#2 Cat385B ONLINE  

Cat385B

    Therapy CAT

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 8002
  • 11,737 Thanks
  • 8,912 posts
  • Location: MN

Posted April 15, 2013 - 12:54 PM

The light switch in the upper left hand corner of the reply box, you must of bumped that. Click on it and see if that changes things for ya.



#3 glgrumpy OFFLINE  

glgrumpy

    Getting Out!

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Member No: 8360
  • 6,661 Thanks
  • 6,475 posts
  • Location: Huntington, IN 46750 North East in State

Posted April 15, 2013 - 04:39 PM

Hey! Works good now, Thanks!  Never have known what that icon was, must have hit by Mistake or something. So hard, so simple, heh! :smilewink: 






Top