Jump to content

Nominations for Tractor of the Month
Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

Loging On The Site


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 JRJ OFFLINE  

JRJ
  • Senior Member
  • Member No: 16399
  • 876 Thanks
  • 1,170 posts
  • Location: N.W. Arkansas

Posted February 06, 2013 - 05:50 PM

When I enter my user name, my user name and password come up in the password line with out me entering anything there. Then when I go to the password line with the cursor they both clear out and I have no problem with the password or logging in. Just want y'all to be aware of this, didn't know if it was happening to others.

 

Dick


Edited by JRJ, February 06, 2013 - 05:50 PM.


#2 MH81 ONLINE  

MH81

    Proud to be Deplorable

  • Staff Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 802
  • 27,319 Thanks
  • 28,636 posts
  • Location: N. W. PA

Posted February 06, 2013 - 06:01 PM

Dick, sounds like a setting on your browser. What are you using to browse and what is your OS ln your PC?



#3 JRJ OFFLINE  

JRJ
  • Senior Member
  • Member No: 16399
  • 876 Thanks
  • 1,170 posts
  • Location: N.W. Arkansas

Posted February 06, 2013 - 06:17 PM

I am using Windows XP and Firefox.

 

Dick


Edited by JRJ, February 06, 2013 - 06:22 PM.

  • MH81 said thank you

#4 HDWildBill ONLINE  

HDWildBill

    Freedom is not Free. Thank those in uniform for your freedom.

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 6354
  • 8,712 Thanks
  • 8,564 posts
  • Location: Ga

Posted February 06, 2013 - 07:36 PM

Firefox and Chrome have a feature that will keep a user/password database for the sites you visit.  When you go to log in and FF fills in the user name and password for you all you have to do is hit the button.  When you click in the text box FF thinks you are going to use a different username and password so it clear it out for you.  There is an option in the preferences page that will allow you to see the sites it has stored for you.  I think FF will allow you to change the data, Chrome won't, you have to delete the entry.


  • MH81 and JRJ have said thanks

#5 JRJ OFFLINE  

JRJ
  • Senior Member
  • Member No: 16399
  • 876 Thanks
  • 1,170 posts
  • Location: N.W. Arkansas

Posted February 06, 2013 - 08:00 PM

I appreciate the help, it's not like it was worrying me, I didn't know if there was some problem y'all needed to know about.

 

Dick


  • HDWildBill said thank you




Top