Jump to content

Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

This Is Never A Good Thing.


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 wilberj OFFLINE  

wilberj
  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 51
  • 4,937 Thanks
  • 5,566 posts
  • Location: Michigan

Posted September 28, 2012 - 10:08 PM

Its now back togather and running great!

Attached Thumbnails

  • 200 011.jpg


#2 Cat385B ONLINE  

Cat385B

    HAZMAT CAT

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 8002
  • 13,515 Thanks
  • 9,819 posts
  • Location: MN

Posted September 28, 2012 - 10:22 PM

Are you referring to the sled?

#3 MailmAn OFFLINE  

MailmAn
  • Senior Member
  • Member No: 10315
  • 333 Thanks
  • 741 posts
  • Location: Albany, NY

Posted September 28, 2012 - 10:28 PM

What happened? Your hydrostatic pump crapped out on you and you had to replace it or rebuild it?

Edited by MailmAn, September 28, 2012 - 10:29 PM.


#4 wvbuzzmaster OFFLINE  

wvbuzzmaster

    Squeaky Wheel

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 1792
  • 4,714 Thanks
  • 7,423 posts
  • Location: West Virginia

Posted September 28, 2012 - 10:28 PM

I'd bet its that wet spot under the frightened Bolens lol.

#5 MH81 OFFLINE  

MH81

    Proud to be Deplorable

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 802
  • 29,963 Thanks
  • 29,757 posts

Posted September 28, 2012 - 10:32 PM

Glad you got the puzzle pieces back together.

(Gotta love those 19.2 Craftsman drills huh?)

#6 wilberj OFFLINE  

wilberj
  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 51
  • 4,937 Thanks
  • 5,566 posts
  • Location: Michigan

Posted September 28, 2012 - 10:34 PM

Are you referring to the sled?


Haha cat because thats in the center of the pic.....

:poke:

The Bolens if you are not jokeing. :ok:

#7 wilberj OFFLINE  

wilberj
  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 51
  • 4,937 Thanks
  • 5,566 posts
  • Location: Michigan

Posted September 28, 2012 - 10:41 PM

What happened? Your hydrostatic pump crapped out on you and you had to replace it or rebuild it?


The input shaft that goes into the tranny that controls the back and forth from the pedal broke off its has been going for over a year. The rear was also got new seals and looked over and the parking pal was fixed.

#8 wilberj OFFLINE  

wilberj
  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 51
  • 4,937 Thanks
  • 5,566 posts
  • Location: Michigan

Posted September 28, 2012 - 10:45 PM

Glad you got the puzzle pieces back together.

(Gotta love those 19.2 Craftsman drills huh?)


Those are the impacks guns 3/8s and 1/2 but we have a drill to and flashlight.
There great to use! cuts alot of time off the job.
  • MH81 said thank you

#9 8tyman8 OFFLINE  

8tyman8

    Member

  • Senior Member
  • GTt Junior
  • Member No: 5455
  • 415 Thanks
  • 731 posts
  • Location: kingston ont canada

Posted September 28, 2012 - 11:25 PM

i was expecting to see a rod ejected from a engine but the trans let go did you repair the shaft or replace ?

#10 KennyP OFFLINE  

KennyP

    FORDoholic

  • Super Moderator
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 2253
  • 36,364 Thanks
  • 44,907 posts
  • Location: Collinsville, Oklahoma

Posted September 29, 2012 - 05:16 AM

You must have scared that tractor bad when you brought those impacts! Now we need an after pic!

#11 pigsitter OFFLINE  

pigsitter

    enjoyin the livin part of life!

  • Senior Member
  • Member No: 10704
  • 1,227 Thanks
  • 1,083 posts
  • Location: southern Illinois

Posted September 29, 2012 - 07:51 AM

Yes,you are correct wibber,a picture like that is normally a bad sign. :( Glad to hear it's back in one piece! :thumbs:

#12 Bolens 1000 OFFLINE  

Bolens 1000

    DR. Bolens

  • Staff Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 7
  • 14,809 Thanks
  • 18,052 posts
  • Location: Western NY

Posted September 29, 2012 - 07:54 AM

Glad to hear you got it back up and running!

#13 Bolens 1000 OFFLINE  

Bolens 1000

    DR. Bolens

  • Staff Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 7
  • 14,809 Thanks
  • 18,052 posts
  • Location: Western NY

Posted September 29, 2012 - 07:55 AM

Is that a Ride-a-Matic I see hiding in the background???

#14 wilberj OFFLINE  

wilberj
  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 51
  • 4,937 Thanks
  • 5,566 posts
  • Location: Michigan

Posted September 29, 2012 - 10:11 AM

i was expecting to see a rod ejected from a engine but the trans let go did you repair the shaft or replace ?


The old one was snaped in half we replaced it.

#15 wilberj OFFLINE  

wilberj
  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 51
  • 4,937 Thanks
  • 5,566 posts
  • Location: Michigan

Posted September 29, 2012 - 10:12 AM

Is that a Ride-a-Matic I see hiding in the background???


Ya that's the gold 1961.

Edited by wilberj, September 29, 2012 - 10:12 AM.

  • Bolens 1000 and MailmAn have said thanks




Top