Jump to content

Nominations for Tractor of the Month
Garden Tractors and Parts on eBay



Photo
- - - - -

For Sale Section Here?

buy sell

  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 glgrumpy OFFLINE  

glgrumpy

    Getting Out!

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Member No: 8360
  • 6,661 Thanks
  • 6,476 posts
  • Location: Huntington, IN 46750 North East in State

Posted March 14, 2012 - 08:37 PM

So is there a for sale forum here? I'm looking for something someone said they had in that section, but be darn I can find the place?? What's it called?

#2 caseguy OFFLINE  

caseguy

    Connoisseur of Rusty Junk

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 906
  • 1,624 Thanks
  • 5,600 posts
  • Location: Edinburg, PA

Posted March 14, 2012 - 08:48 PM

"Classifieds" Click Here. It's in the menu bar across the top of the page just under the header.
  • NUTNDUN said thank you

#3 cp7 OFFLINE  

cp7

    Member

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 1369
  • 58 Thanks
  • 148 posts
  • Location: Mo.

Posted March 15, 2012 - 12:44 PM

I was looking for it the other day too and thought it should be more prominently displayed.
There's a separate tab for chat that I don't usually see anyone in but not for the classifieds.
If I remember right there used to be a classifieds tab and it seemed to have more traffic then.

#4 caseguy OFFLINE  

caseguy

    Connoisseur of Rusty Junk

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 906
  • 1,624 Thanks
  • 5,600 posts
  • Location: Edinburg, PA

Posted March 15, 2012 - 01:14 PM

It's to the right of the chat button at the top and it has it's own tab.

#5 Bentwrench OFFLINE  

Bentwrench

    Member

  • Member
  • Contributor
  • Member No: 3162
  • 21 Thanks
  • 28 posts
  • Location: So. Indiana

Posted March 15, 2012 - 01:28 PM

I had not been on here for a while, decided to finish my house project, and when I got back on I liked to never found it again. Finally I clicked on a tab marked "more" and got a drop down menu and there it was. Don't recall it being hidden like that before.

#6 glgrumpy OFFLINE  

glgrumpy

    Getting Out!

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Member No: 8360
  • 6,661 Thanks
  • 6,476 posts
  • Location: Huntington, IN 46750 North East in State

Posted March 15, 2012 - 02:10 PM

Yeah, fella directed me to the "more" button too. Never really ever noticed that before or thought it was not much??? Chat's never work on these forums. Almost gottta make an appointment time to meet up and it loses the "fun" factor fast.

#7 cp7 OFFLINE  

cp7

    Member

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 1369
  • 58 Thanks
  • 148 posts
  • Location: Mo.

Posted March 15, 2012 - 02:54 PM

Hidden under the "more" tab it's like an afterthought or not important enough.
Is it possible to change it?

#8 caseguy OFFLINE  

caseguy

    Connoisseur of Rusty Junk

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 906
  • 1,624 Thanks
  • 5,600 posts
  • Location: Edinburg, PA

Posted March 15, 2012 - 02:57 PM

I had not been on here for a while, decided to finish my house project, and when I got back on I liked to never found it again. Finally I clicked on a tab marked "more" and got a drop down menu and there it was. Don't recall it being hidden like that before.


There may be a problem with your display setttings on your computer. On both of my computers and my phone, it is not in the "more" tab. I'm gonna direct George to this question and see if he can make a suggestion.

#9 cp7 OFFLINE  

cp7

    Member

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 1369
  • 58 Thanks
  • 148 posts
  • Location: Mo.

Posted March 15, 2012 - 09:45 PM

Here are a couple screen shots of what I'm seeing.

Attached Thumbnails

  • 1.jpg
  • 2.jpg


#10 KennyP ONLINE  

KennyP

    FORDoholic

  • Super Moderator
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 2253
  • 28,485 Thanks
  • 39,719 posts
  • Location: Collinsville, Oklahoma

Posted March 16, 2012 - 05:22 AM

cp7, that's the same as I see. Steve, must be display settings. I don't have a wide screen monitor, so don't know what that would look like.

#11 achomesteader OFFLINE  

achomesteader

    GT Fanatic

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 8128
  • 867 Thanks
  • 2,231 posts
  • Location: Winston-Salem, North Carolina

Posted March 16, 2012 - 05:01 PM

Here's some shots of what I see. The first shot shows how I usually view the site. The next two shots show how it looks when I "Zoom Out" and then reload the page.

screen1.jpg screen2.jpg screen3.jpg

#12 caseguy OFFLINE  

caseguy

    Connoisseur of Rusty Junk

  • Senior Member
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 906
  • 1,624 Thanks
  • 5,600 posts
  • Location: Edinburg, PA

Posted March 16, 2012 - 06:53 PM

Here's a screen shot of my set up:

New content - Garden Tractor Talk.png

I apologize for not getting the issue at first. I have a flat panel monitor and I never considered that the screen would look different on a CRT. I see that you're able to change the view if necessary, but you also know to look in the "more" tab if needed. Glad that you got it figured out.

#13 MH81 ONLINE  

MH81

    Proud to be Deplorable

  • Staff Admin
  • Staff
  • -GTt Supporter-
  • Contributor
  • Member No: 802
  • 27,315 Thanks
  • 28,632 posts
  • Location: N. W. PA

Posted March 16, 2012 - 07:22 PM

Here's some shots of what I see. The first shot shows how I usually view the site. The next two shots show how it looks when I "Zoom Out" and then reload the page.

screen1.jpg screen2.jpg screen3.jpg


Is that FireFox Browser? If so, you can force change the font size and it'll deal with it also. Go to Tools, options, content. then click on the advanced button to the right of the font and color area. Uncheck the "Allow sites to choose" and set the font to 10, 11, 12 ... whatever the largest is that will fit without the dropdown. On mine, it's set for 12 I think. Of course, I don't wear glasses... yet.

#14 cp7 OFFLINE  

cp7

    Member

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 1369
  • 58 Thanks
  • 148 posts
  • Location: Mo.

Posted March 16, 2012 - 09:07 PM

Of course, I don't wear glasses... yet.


So blind old geezers are just sol.
I'm running IE on a laptop and usually have it set at 125%. I changed it to 75% and it's the same view with a drop down box even after I refreshed the view. Here's another screen shot.
I've found where the classifieds are hidden but just wondering how the new guy that shows up will find what I'm trying to sell. Maybe it's not possible to get it to work with all the different browsers but I still think it should be a little more prominent than chat.
Don't get me wrong I'm not mad, I just saw this might be an issue the other day and then grumpy brought it up so I piped in.

Attached Thumbnails

  • 1.jpg


#15 achomesteader OFFLINE  

achomesteader

    GT Fanatic

  • Senior Member
  • Contributor
  • Member No: 8128
  • 867 Thanks
  • 2,231 posts
  • Location: Winston-Salem, North Carolina

Posted March 17, 2012 - 06:31 AM

Is that FireFox Browser?


No, it's Safari.




Top